onsdag 19. juni 2013

 

Ingenting å skrive hjem om?

Reise til Biscayabukta nå, er å be om vekslende vær……., og vi ble hørt!
Det ble valnøttplantasjer, vinmarker, furuskoger og sandstrender i den rekkefølgen, ettersom vi kjørte mot kysten vest for Bordeaux. Terrenget er helt flatt og kystlinja er dominert av stor tidevannsforskjell. Her har vi flyttet oss etter skyggen fra trekronene i 30+ og hutret med genseren på innenfor samme døgnet. En dame fra campingplassen kjørt rundt med golfbilen sin en dag, og varslet om kraftig vind. Dere må sveive inn markisen til kvelden, sa hun. Vi satt og svettet og det var ikke et vindpust. Tordenværet kom, med det ble ikke vind.

Det har blitt en del sykkelturer rundt omkring, blant annet til fuglereservatet utenfor Le Teich og til rikmannshyttene ute ved Cap Ferret.

Campingplassen ligger nede ved sjøen, i hvert fall av og til! Det er uvant å gå langt ute på stranden mellom hundrevis av småbåter, som ligger ved siden av bøyene sine. Noen timer senere er de lang ute på sjøen.

Nå er vi i Les Sables D`olonne, litt nord for La Rochelle. Det er en fiske- og badeby som vi ikke blir så lenge i. Planen er å reise til Bretagne. Det blir nok en ruskeværstur, og det vi gleder oss til.

Marianne oppdaget at hun hadde de rosa crocksene på seg, en kveld når vi syklet langs strandpromenaden! Hun er nok ikke førstereis campist lenger?

 
Strandpromenaden utenfor campingplassen i Andernos
 
 
Stylteløper ved deltaet utenfor Le Teich
Avosett
Silkehegre
Strandpromenaden i Les Sables
Været kommer

Fisker på moloen i Les Sables
Det ble nesten mørkt midt på dagen, og rask marsj inn til moules frites, på en restaurant

Det klarnet fort opp igjen
 
 
Hilsen campistene
 
 
 
 
 
 
 
 

 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar