tirsdag 4. juni 2013


Det var akkurat blitt firefelts vei, og vi var oppe litt over nitti da vi hørte et dunk. Hva var det? Det hørtes ut som noe stort datt over ende. Marianne gikk bakover og sjekket, men fant ikke noe.

Vi reise fra Pals til morgenen i dag, inn i landet, og nærmere Pyreneene. Vi hadde bestemt oss for Olot, som er et passe stort sted utenfor turiststrømmen. Vi fant en campingplass som var dårlig og relativ dyr og rigget oss til. Tenkte at det er greit hvis stedet er bra. Bomtur! Vi gikk rundt et par timer, men vi bestemte oss for å dra videre. Det ble til at vi sjekket ut og hoppet over fjellet og inn i Frankrike. Når vi rigget oss til for dagen så vi at lufteluka var borte. Rett og slett vekk! Det var årsaken til dunket tidligere på dagen. Luka var ikke lukket ordentlig igjen.

På campingplassen lå det noen materialer etter noe restaureringsarbeid. Vi bommet noe av det og lagde en ny midlertidig luke. Den får duge til vi får tak i en ny.

 Costa Brava
 Vi har gått turer langs kysten, de siste dagene i Costa Brava
 Man kan skimte snøen i Pyreneene

 Det Katalanske flagget henger over alt. På balkonger, fjelltopper, borger, traktorer.... over alt! Det spanske flagget er aldri å se.....
 Reparatøren og årsaken til problemet er samme person.....

 
Spansk/Fransk hilsen fra M+B
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar