mandag 27. mai 2013


Vi valgte veien nærmest vannet nordover langs Costa Brava. På kjøpet fikk vi flott utsikt og hundrevis av svinger.  Alt er mye roligere her i Saint Fuliu De Guixols, og skuldrene har senket seg igjen. I Barcelona bodde vi på en campingplass som reklamerte med at den var Spanias eldste. Det kan sikkert stemme, men vi tror at sanitærbygget kan ha vært pusset opp etter det.  Her vi er nå, et godt stykke unna, er prisen halvert og standarden doblet. Tilbud og etterspørsel!

Herfra og langt inn i landet går det en sykkelvei som er anlagt i traseen etter en nedlagt jernbane. Den har vi syklet 6 mil på i dag. Jernbanetraseer er fine å sykle på fordi bakkene er relativt slakke, og de svinger innom små landsbyer på veien.

 Vårt vakre hjem, et sted på Costa Brava
 

 Vi sykler på Vies Verdes
 En tur innom Cassa de la Selva
Det var hengt opp sekker og rester etter korkproduksjon i gatene. Det var siesta og nesten ingen å se, men det kom en mann forbi og vi spurte ham på engelsk, hva er dette? En festival? Til slutt skjønte vi at han prøvde å forklare oss veien til Girona. Vi fant ikke ut av det.....
Kornet er modent
 
 
Hilsen M+B
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar